Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín - Helena Uhrová

90 %
(1 hodnocení)

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům. Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována... Celý popis

Popis

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům.

Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována na základě nejnovějších poznatků a zkušeností z této oblasti. Zvláštní kapitola je věnována smyslovému hodnocení destilátů vyrobených z nejčastěji zpracovávaných druhů ovoce v ČR. V knize popsané nemoci, chyby a vady vín a destilátů vám pomohou odhalit příčiny jejich vzniku.

Autor: Helena Uhrová
Rok vydání: 2015
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7433-123-7
Počet stran: 112
Rozměry: 210,0 x 152,0 x 13,0
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2015
Nakladatelství Víkend
Autor Helena Uhrová
Počet stran 112
Výrobce VÍKEND
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
ISBN 978-80-7433-123-7
Zobrazit více parametrů